dilluns, 31 de març del 2014

III Duatló de Cerdanyola del Vallès. 30 de Març del 2014

III Duatló de Cerdanyola del Vallès (5+20+2)(1h 06mi 59seg)
Un duatló passat per aigua, però molt ben organitzat. Circuit de run que combina l'asfalt amb la pista i circuit de bike tancat al transit....
Em llevo a 3/4 de 7 , que amb el canvi d'hora serien 3/4 de 6.... Esmorzar habitual, dutxadeta, i a 3/4 de 8 sortida direcció Cerdanyola per arribar-hi, sense masses problemes, després d'una hora de viatge. Aparco a uns 300 metres de la zona de box i ja veig i noto que la pluja ens acompanyarà al llarg de matí. Els primers dubtes apareixen.... es suspendrà el tram de bicicleta? Finalment la resposta és NO però s'escurça el circuit, i en lloc de fer dues voltes se'n faran tres.... la resta tot igual.
A les 09:50 sortida i ..... sense massa pressa però sense pausa faig els 5 primers km's de run, transició, i a fer 20 km's amb molta prudència per la mullena del terra, novament transició i a fer els 2 km's més de run.
Amb tot, un altre dualtó al sac. A destacar la bossa obsequi (ampolla de vi + fuet + magdalenes + .....). Propera parada...duatló de Vic.