dilluns, 1 de maig del 2017

Mitja Marató d'Empúries. 30 d'Abril del 2017

La mitja d'Empúries ....del 2017 (1hores 44minut 44segons)
Com ja he dit altres vegades, aquesta és una mitja que sempre m'ha fet molta il·lusió participar-hi i on he dit sempre que tinc pendent fer algun dia la marató.... tot arribarà.
Després d'una setmana molt moguda, arribo el divendres més cansant del que em podia imaginar i començo a dubtar de tirar endavant els objectius marcats pel cap de setmana. Parlant amb l'Elisabet, faig una petita modificació per l'objectiu del dissabte, enlloc de sortir a les 7 del matí d'Olot, surto a les 9 des de Sant Joan de les Abadesses per seguir la ruta del Pirinexus (intinerari sencer, pàgina oficial) fins a l'Escala. En total 162 km's de ciclisme per pistes i una mica d'asfalt. Recorregut
Una mica abans de les sis de la tarda arribo a l'Escala i vaig a recollir els pitralls per l'endemà, Elisabet 10km's i jo mitja marató.
Ja diumenge, ens llevem pels vols de les 7, esmorzar de pastís de xocolata overstims i un cafè llarg. Del pis, que es troba al centre de l'Escala, fins a la sortida (ruïnes d'Empúries) hi ha uns 20 minuts. Hi arribem amb sobradament per deixar la bossa al guarda roba, anar al servei i així esperar la sortida. Seguim la Guàrdia Romana pel mig de les ruïnes (per no perdre la tradició) i esperar la sortida que té lloc a 2/4 de 9 i alguns minuts.
Sortida. Objectiu mantenir un ritme constant entorn a 5mi/km i així és com van passant els km's, amb un gel al km7 i l'altres al km14. Tot plegat per acabar amb 1h44mi (promig 4.58mi/km)
I ja dilluns, em torno a llevar a les 7, per sortir a les 8 de l'Escala i anar fins a Girona seguint la ruta del Pirinexus. Uns 100 Km's més de pistes.
Cap de setmana ben aprofitat. Amb bones sensacions. I amb una parell de tombarelles amb la bicicleta sense massa conseqüències.

Ara ja només em falta decidir si m'apunto al Pirinexus senser (350km's) o no!!!!!

2 comentaris:

Dioni Tulipán ha dit...

Quina pallissa Josep Maria !!

Això són moolts kms per a un cap de setmana llarg.
Enhorabona.. sembla que ja has demostrat que és factible fer-ho, oi?

josep-maria ha dit...

Moltes gràcies Dennis pel seguiment i els teus comentaris.
Vaig pensar amb tu ja que sovint venies a Empúries (aquest any ens vam trobar amb el Carles Badenas).

I si bé és cert que faig alguns km's menys de córrer, també ho és que els que corro ho faig una mica més lent.

En definitiva però, faig el que m'agrada i com a mi m'agrada, i per poc que pugui intentaré fer la Pirinexus.

Una forta abraçada i a veure si coincidim ....