dimarts, 16 d’abril del 2013

XX Duatló de Sant Joan de les Abadesses. 14 de Març del 2013

XX Duatló de Sant Joan de les Abadesses (5+23+3)(1h34mi21seg)
Amb els canvis de dates i els canvis de distàncies vaig dubtar en participar a la duatló, però posant-ho tot sobre la balança els factors positius em van fer decidir i tal com va anar tota la jornada penso que va ser la decisió acertada.
El dissabte al vespre deixo la furgoneta carregada amb la meva bicicleta i la del meu nebot i ens citem per l’endemà a ¾ de 8 del matí.
Ja al diumenge, em llevo pels vols de les 7 i segueixo els rituals habituals. Un parell de llesques de pa amb oli i sal, suc de taronja i un parell de cafès, per acabar-ho amb una dutxadeta em deixen llest per esperar en Jordi que arriba justa a l’hora acordada.
Plegats, ens desplacem fins a Sant Joan de les Abadesses on arribem a ¾ de 9 del matí. Aparquem fàcilment i anem a fer un tomb per la zona de box i aprofitem per anar al lavabo.
Ja a 2/4 de 10 entrem les bicicletes a box i aprofitem per fer la xerradeta amb companys i amics. A les 10 sortida. Són 5 km’s trenca-cames i tenint en compte els problemes que arrossego al genoll dret penso que els he de fer al voltant de 5mi/km tot i així amb la pressió de portar un dorsal surten a 4:45mi/km
.

Transició força lenta, amb algun problema al forerunner que soluciono sobre la marxa i a fer km’s.
El circuit de bici és d’anada i tornada. Sortida de Sant Joan, fins al coll de Santigosa per continuar fins el coll de Canes, gir de 180 graus i tornada fins a Sant Joan. 23 km’s força entretinguts.
Novament transició força lenta, i a fer les darrers 3 km’s que 4:37mi/km.
Tot plegat per acabar en 1h34mi21seg, amb sensacions força bones i amb certa preocupació del genoll malmès, tot i que si corro a ritme de 5mi/km’s es pot controlar força bé.
Acabada la duatló, i parlant amb l’Èric decidim arribar-nos fins a Vall Ter 2000, 36 km’s de pujada que fem a bon ritme gaudint d’una bona conversa enmig d’un gran paisatge. Una vegada a dalt, mitja volta i de nou a Sant Joan. Tot plegat 72 km’s més a les cames.
I ja casa, decideixo acompanyar la meva filla Martina a la piscina on plegats fem 1500 metres en 30 minuts.
De nou a casa, sopar en família per concloure un diumenge complert.
p.d. fotos de Rut Pujol i Èric Besora (agraïment infinit)

1 comentari:

Dioni Tulipán ha dit...

Eres indestructible Josep Maria !!

Cualquier persona "normal" necesita varios días de descanso, pero tú sigues incombustiblemente..

Felicidades!