dilluns, 19 de desembre del 2011

Mitja de Vic. 18 de Desembre del 2011

3ª ECO-MITJA Marató OSON@ CORRE – CIUTAT DE VIC 1h 32mi 29seg
Això que et facin una mitja a la teva ciutat i a més no hagis de matinar.... és una oportunitat que no es pot deixar escapar.
El dissabte tot el dia a les piscines del C.N.Sabadell presenciant el campionat de Catalunya de fons i relleus on l'Oriol va fer 18mi53seg en els 1500m. Gran cursa la seva. Al vespre, sopar amb els companys i amics del VIC-ETB. Una bona vetllada que em permet posar-me a llit poc passades les 12.
Ja diumenge, em llevo a les vuit, horari poc habitual per anar a fer una mitja. Esmorzar de pa torrat amb oli i sal, un parell de cafès, dutxadeta, acomiadament de la família i a recollir el meu nebot, en Jordi, que viu just al costat de casa. Plegats anem a les instal·lacions del C.P.Vic, on deixem el cotxe, i a peu anem a recollir els pitralls. Tornem a les instal·lacions del C.P.Vic, ara per canviar-nos i esperar l'hora de la sortida
Ja ben equipadets tornem a les pistes on ens trobem amb la resta de companys i amics.
Enfoco aquesta mitja sense cap tipus de pressió.... tot i que la pressió ens la posem nosaltres!!!!
A les 11 en punt sortida..... surto tranquil, sense forçar. Les molèsties prèvies al genoll dret em fan ser prudent. D'aquesta manera cauen els 5km primers en 21mi30seg, i els 5km següents en 21mi. Em sento bé, i decideixo anar mantenint el ritme, d'aquesta manera cauen els 5km següents en 22mi i els altres 5km en 22mi10seg. Tot plegat per acabar en 1h32mi29seg a 4mi23seg el km. Un temps lleugerament millor que l'any passat 1h34mi01seg i una mica superior al de la primera edició 1h30mi12seg.
Però per sobre de tot em quedo amb les bones sensacions.
I com ja va sent habitual, a la tarda vaig a la piscina per relaxar la musculatura.... i amb això cauen 2000 metres en 38mi50seg.
Ara esperar que el genoll vagi evolucionant en la línia de no donar senyals.....

Dades del Forerunner 305
Classificacions 145 de la general (625 arribats) i 20 de la categoria vet-B (106 arribats)
Video de l'arribada

2 comentaris:

piernas ha dit...

Madre mia, si hacía frio en Sant Fruitos, no me imagio en VIc, se te debieron congelar las piernas!!! Muy buen tiempo (del crono me refiero jejejeje)

Ana ha dit...

jaja ole tú! con guantes, manguitos, gorro.. y las piernas al aire!
Felicidades por la gran cursa :-)