diumenge, 20 de març del 2011

Duatló de Banyoles. 20 de Març del 2011

La duatló de Banyoles ....del 2011 (2hores 22minuts)

Després d'una setmana passada per aigua, amb molta feina i poques hores d'entrenament arriba la duatló de Banyoles en el seu format de 10+40+5. Em llevo a 2/4 de 7 del matí, una mica més desmotivat que en els darrers anys, esmorzo cereals acompanyats de suc de taronja i un bon cafè. Seguim amb una dutxadeta, i pels vols de 1/4 de 8 surto cap a Banyoles passant per Bracons. Viatge tranquil escoltant la ràdio i pensant que pot ser ja porto massa edicions d'aquesta duatló.
Pels vols de 1/4 de 9 arribo a Banyoles, aparco just davant del pavelló i tranquil·lament vaig a fer una passejada per la zona d'arribada per acabar fent una visita a les instal·lacions del club natació Banyoles. A les 9 torno al pavelló i començo els preparatius......Una vegada tot a llest vaig a deixar la bicicleta a box. Esperant la sortida amb l'Óscar, l'Èric i en Liki (companys d'equip) ens fem les fotos de rigor gràcies a la Rut.
A les 10 sortida, i cauen els 10 primers km en 42 minuts justos . Transició molt correcta per encarar els 40 km de bicicleta i aquí si que he disfrutat...... comencem forts i ja al km10 em noto com els bessons es queixen del "dessarrollo".... així que pujar pinyons i a buscar cadència però sense perdre la velocitat.... el vent no ajuda (jo almenys el noto molt) però acabo amb una mitjana de pràcticament 32 km/h..... Novament transició correcta i a ritme "tronton" cauen els darrers 5 km en uns 22 minuts. Tot plegat per acabar amb 2h22mi (5 minuts menys que el 2010) i amb bones sensacions. Recullo la bicicleta, la carrego al cotxe i tornada a casa per dinar, i a la tarda per allò d'estirar la musculatura cauen 2000 metres en 41mi a la piscina. Si al començament del dia estava una mica "desmotivat" per la prova en si, l'he acabat amb ganes de repetir la duatló l'any vinent.

Disfruteu de les imatges (fotos Rut Pujol)
jmmf-duatló banyoles-2011
Vinga salut i km

2 comentaris:

Joan ha dit...

Felicitats!! Una altra al sac i un pas més cap a reptes més grans...

Dioni Tulipán ha dit...

Quin ritmes !!
Cada vegada més fort, tu!

Quin luxe de fotògraf, oi?