diumenge, 19 de desembre del 2010

Mitja de Vic. 19 de Desembre del 2010

2ª ECO-MITJA Marató OSON@ CORRE – CIUTAT DE VIC 1h 33mi 55seg
Enfocava aquesta cursa amb il·lusió, amb la satisfacció que tenia el deures fets per aquest any (volia fer una mitja per sota de 1h30mi i ja ho havia assolit a Ripoll), però no amb la mentalització necessària!!!! Tot això ha fet que el temps de la mitja fos una mica més alt de l'esperat, però per altra banda la gent que m'ha envoltat ho ha compensat en escreix. Així que la valoració final del cap de setmana és molt i molt positiva.

El dissabte sopar a casa amb els companys de la UOC (Mónica i Carles, Marta i Xevi). Conversa fluïda, agradable, parlant de tot i més ... amb la participació de l'Oriol, en Jan i la Martina que també hi van dir la seva....(Només es va trobar a faltar a la "LLuna"....)
Menú correcta, segons el meu entendre, mèrit de l'Elisabet, amanida de pasta, formatges varis, embotits diversos, i botifarra de la terra. Tot plegat, ben amanit amb vins de la Terra Alta, i postres de qualitat!!!!

Ja diumenge, em llevo a les vuit, horari poc habitual per anar a fer una mitja. Esmorzar de cereals, suc de taronja i cafè. Dutxadeta, acomiadament de la família i cap a les pistes d'atletisme per recollir el pitrall. Ja amb tot el material necessari vaig cap a les instal·lacions de C.P.Vic, uns 5 minuts a peu, per tal de fer el darrers preparatius. Entretant la fem petar amb altres companys que han tingut el mateix pensament. Ja ben equipadet torno a les pistes on amb trobo amb la resta de companys i amics.......

A les 11 en punt sortida..... surto força endarrera i amb alguns canvis de ritme arribo al grupet de 1h30mi..... molt nombrós... costa fins i tot agafar al ritme.... Així que a partir del km3 em despenjo una mica i els vaig seguint amb la mirada.... Des de la sortida fins el km5 en 20mi29seg, de km5 al km10 en 21mi justos.... fins aquí tot força bé.... del km10 al km15 en 22mi42seg aquí ja he afluixat una mica, he perdut de vista el grupet de 1h30 i una mica la motivació del km15 al km20 en 23mi33seg i aquí encara he afluixat més...moment que m'ha atrapat l'Èric, company de club, que venia de menys a més.... Faig un intent de seguir-lo.... però no.... avui era el seu dia....Enhorabona Èric.

Tot plegat per acabar amb 1h33mi55seg.... sense patir massa i quedant-me amb el regust de la "bona gent".
jmmf-mitja-vic-2010

Classificacions 207 de la general (658 arribats) i 21 de la categoria

Dades del meu forerunner

Video de l'arribada (just al final)
Video de l'arribada (just al principi)