dijous, 26 de març del 2015

XX Duatló de Castellfollit de la Roca. 22 de Març del 2015

XX Duatló de Castellfollit de la Roca (5+20+2)(1h 08mi 25seg)
I després de la marató de Barcelona, aquest cap de setmana tocava el duatló de Castellfollit de la Roca
Havia participat en aquest dualtó els dos darrers anys
Duatló de Castellfollit de la Roca 2013 (1h 14mi 16seg)
Duatló de Castellfollit de la Roca 2014 (1h 11mi 17seg)
Així que ara tocava la tercera participació.

La Martina em proposa acompanyar-me però els temps no acompanya massa, així que decideixo anar-hi sol.
Em llevo a de 3/4 de 7, havent descansat força bé, i segueixo els rituals habituals, torradetes amb mantega i melmelada, un cafetonet i dutxadeta.
A 3/4 de 8 sortida ... i amb la companyia de la radio i els meus pensaments arribo ben tranquil·lament a Castellfollit de la Roca pels vols de de 3/4 de 9. Amb la mateixa bona organització dels darrers anys, ens ubiquen un aparcament dins del camp de futbol, just al costat de zona de box i dels vestidors de la piscina que resten a la nostra disposició. Aprofito per anar als lavabos, saludar els companys de club que han quedat aparcats just al costat meu, i fer els darrers preparatius.

A 1/4 de 10 entro el material de box, la faig petar una mica amb els companys del FisioRutPujol i torno a la furgoneta per acabar-me de canviar. Ja ben equipat faig l'escalfament amb els companys de club. Un parell de km's amb alguns progressius em deixen a punt per la sortida.
I després de sentir les campanades de les 10 .... sortida.
Surto ben col·locat i penso que cal fer un esforç en aquests 5 primer km's per després tenir un bon grup a la bici. Així ho faig i en 19mi49seg cau el primer tram. A la transició perdo alguns segons alhora de cordar-me el sac, però arriscant un mica en el primer km de bicicleta atrapo el grup dels que crec que són del meu nivell. Toca baixar fins a Sant Jaume de Llierca, ondulat fins a Argelaguer, pujada fins a Tortellà, una baixa perillosa per la humitat i tornem a pujar fins a Montagut, i ondulat amb pujada final per arribar altra vegada a Castellfollit. Tot plegat 21 km's força entretinguts que comparteixo amb el Carles Fuente, company de club, en un temps de 39mi51seg. Novament transició, aquesta molt ràpida, i a córrer. Són 2km's llargs que faig en a una mitjana de 8mi45seg.
Tot plegat per acabar en 1h08mi25seg, 3 minuts menys que l'any passat, i 6 minuts menys que fa dos anys.... així que ... molt satisfet i més tenint present que la setmana abans havia fet la marató de Barcelona!!!

A l'hora de dinar celebració del Sant de l'Oriol i a la tarda ens arribem amb en Jan fins a Barcelona per veure el clàssic.
Cap de setmana complert.

1 comentari:

Dioni Tulipán ha dit...

Quina manera de recuperar de la Marató Josep Maria!!
I a sobra vas fer podi??

Felicitats campió!!
Dennis.