diumenge, 25 de maig del 2008

3a.CURSA DE POLICIA DE CATALUNYA. 25 de Maig del 2008

“3a.CURSA DE POLICIA DE CATALUNYA”

Després d’una setmana força moguda.... finalment em decideixo participar en la “3a.CURSA DE POLICIA DE CATALUNYA”. Així que em llevo a la 7 del matí, dutxadeta i l’esmorzar habitual de cereals i cafè. Mirant la finestra ja veig que tindrem un dia passat per aigua.... Però bé, tenint present la situació del País hi posarem bona cara .... Poc abans de les vuit surto de casa amb el cotxe fins a les instal·lacions del C.P.Vic (lloc on habitualment faig la natació....) i d’allà vaig a peu fins al Club Atlètic Vic, són uns 5 minutets. Pujo a l’autocar que m’ha de portar a Manlleu i ja començo a trobar els primers coneguts que fan que no la deixem de petar....

Ja a Manlleu, recullo el pitrall , vaig una estoneta en un cafè-bar a repassar la premsa i pels vols de 2/4 de 10 torno a la plaça on em trobo amb el Josep, la Carme que ha vingut des de Ripoll per l’ocasió, alguns dels meus alumnes, ... i tot això sota una fina pluja.

Esperant la sortida, que es retrassa alguns minuts, em situo molt endarrit mentre amb la Carme anem parlant de temes varis.

Una vegada s’inicia la cursa, començo molt suau i avançant força gent. El primer km surt a 4,50. Ja una mica més ben situat i sempre sota una pluja cada vegada més intensa faig la resta de km pels vols de 4,35.... fent un temps final de 46,32 minuts. Val a dir que tant bon punt he arribat, he agafat la bossa-obsequi i he marxat.... Aquesta vegada la família m’esperava ja que volien anar tots a la piscina, i jo ho he aprofitat per fer 1500 metres en 36 minuts. Així doncs matinal completa.

5 comentaris:

Mariona ha dit...

No en vas tenir prou amb l'Ironcat?? jeje. Ets una màquina! :P. Jo avui no he pogut fer ni una cosa ni l'altra, quina ràbia! Ja tens en ment quin serà el proper Ironman? ;-)

Joan ha dit...

Ets un especialista en pluja...
Ja m'agradaria a mi fer la cursa i avançar a alguns alumnes de pas... jajaja

Aida ha dit...

Em nego a acceptar el comentari que diu que la natació és la part més avorrida... xD

Passava!

Aida^

Aida ha dit...

Res, xD Però m'he mirat el blog sencer i unes quantes actualitzacions abans hi havia un comentari sobre la natació, i per aquí anava... no per la cursa de policies! (:

Sort*

Aida^

robert mayoral ha dit...

bon entreno post-Ironcat, JA estàs recuperat???