dijous, 15 de novembre del 2012

Córrer x Córrer 11 de Novembre del 2012

Córrer x Córrer....11 de Novembre del 2012 (57 minuts)
Després de la "no presència" a la Mitja de Roda, després d'arrossegar diversos problemes al genoll dret, després d'haver fet molta bicicleta de muntanya i d'haver nedat més que mai arribo al córrer per córrer amb la intenció de posar a la pràctica el slow-run acompanyat de l'Elisabet.

Em llevo pels vols de les 8, i segueixo els rituals habituals de dutxadeta i esmorzar. Aquesta vegada amb més tranquil·litat que mai. A 3/4 de 9 passem a recollir els meus nebots que viuen a 50 metres de casa i amb la furgoneta plena marxem plegats cap a Manlleu. Uns deu minuts de viatge i ja som a l'aparcament del pavelló.

Baixem del cotxe i les cares conegudes són arreu. L'ambient és distès i amb aquestes puc saludar l'ara ja ex-president de l'Olímpic Manlleu, en Josep Costa (tot un referent), el president actual Eduard Arumí, i una llarga llista de ex-alumnes (20 anys treballant a Manlleu fan que siguin moltes les generacions que han passat per les meves aules).

Recollim els pitralls, enllestim els darrers preparatius i cap a la sortida per col·locar-nos al vagó de cua.

Sortim sense presses, a ritme slow-run amb l'objectiu de baixar de l'hora, així ho anem fent, km a km pel nou circuit, amb una primera part de lleugera pujada i una segona part amb lleugera baixada per acabar amb 57 minuts (tres minuts abans del previst).

A l'arribada la fem petar amb els companys i amics, i plegats comentem el fet que en Fouzi Mansouri arribés primer. Amb les seves "bambes" de futbol sala, els seus pantalons de butxaques grosses i el seu somriure ...deixa clar el "do" natural que té per córrer. Amb una molt bona botifarra amb pa amb tomaquet, aigua i begudes vàries.... (tot això sense cost d'inscripció) donem per acabada la matinal.

Diumenge vinent la mitja de Ripoll....ens espera!!! Això si a ritme slow-run!!!!
Dades de Forerunner
Classificacions