dimarts, 19 de gener del 2010

Mart i Murtra. Blanes, 17 de Gener del 2010

XXII Cursa 20 Km. Mar i Murtra. 1h 36mi 46seg

Amb els companys de la UOC (Universitat Oberta de Catalunya), vam decidir aprofitar aquesta cursa per fer una mica de trobada....El món virtual està molt bé.... però com el real .... res de res.

Vaig comentar-li al Joan (amic i company de feina, i també membre de la UOC) i com que tenia intenció de fer una tirada llarga.... la idea li va semblar molt bé deixant per mi l'aspecte logístic.

Em llevo a 1/4 de 7, rituals previs (esmorzar, dutxa,......) i a les 7 passo a recollir al Joan. El viatge, d'uns cinc quarts, ens serveix per comentar aspectes de la feina, de la salut, de les diferents maneres d'entendre l'esport,......A poc més d'1/4 de 9 arribem al pavelló de Blanes. Recollida dels pitralls i visita del pavelló que serveix per comentar que aquí és on el C.P.Vic ha perdut el seu únic partit de lliga aquesta temporada.....

Tornada al cotxe per començar-se equipar. A les 9 som a l'entrada del pavelló per veure si trobem la resta dels membres de la UOC, .... res de res. Aprofito però, per saludar al Juan Garcia Hernández, company del club (FISIORUTPUJOL). Tornem al cotxe per deixar els jerseis i quedar-nos amb la roba de cursa. A 1/4 de 9 tornem a l'entrada del pavelló.... i ara si..... la resta de la UOC és allà.
Presentacions, comentaris, fotografies, i alguna que altra divagació per arribar a la línia de sortida..... En aquest punt en Pau ens deixa...... amb els seus entrenaments de qualitat els seus objectius són una altres (l'excel·lent temps final ho demostra). La resta del grup sortim des del darrera de tot i això ens dificulta progressar, molta gent i molts de bassals fa que es facin alguns "taps" i ens obliguen a fer més canvis de ritme que els desitjats.

Els tres primers quilòmetres els fem a un ritme molt superior a 5mi/km i si tenim present que no hi havia cap dificultat.... aquest és una ritme una mica lent. A partir del quilòmetre quatre ja anem agafant un ritme una mica més viu.... en Joan es despenja una mica... però ens segueix amb la mirada. Molt bona cursa la seva..... El David fa el mateix, però una mica més endavant (amb molt de seny va seguir el seu ritme) .....

Quedem el Dennis i jo, que plegats arribem fins el quilòmetre catorze. En aquest punt, decideixo apretar una mica (vull acabar amb una mitjana per sota 5mi/km) així que ....som-hi.... i marxo sol cap a l'arribada.


Tot plegat per acabar amb una temps de 1h 36mi 46seg que fa una mitja de 4:55 mi/km.
A l'arriba retrobament, i més divagacions que ens han permès passar una excel·lent matinal esportiva.

Els temps parcials a cada km vàren ser....... traieu vosaltres conclusions....
I per acabar un recull de les millor imatges........

jmmf-mar-i-murtra-2010

1 comentari:

Joan ha dit...

Molt bé Josep Maria: Una excel·lent organització logística i uns molt bons registres - sobretot a partir del cinquè kilòmetre.
Fins la propera!