diumenge, 4 de març del 2012

MARA TEST 30km (BADALONA). 04 de Març del 2012

MARA TEST 30km (BADALONA) 2h.17mi.22seg.
Aquesta vegada ens llevem amb l'Elisabet a 3/4 de 6 per anar cap a Badalona.
Ella per debutar en la distància de 30 km i jo per fer un test-tirada llarga de cara a la marató de Barcelona.

Esmorzar de pa torrat amb mantega i melmelada, suc de taronja, un cafè, una dutxadeta i a 2/4 de 7 sortida. Viatge tranquil, tot i que a la sortida hi havia força boira. A 3/4 de 8 ja tenim el cotxe dins del pàrquing del centre comercial Màgic Badalona. Deixem que passi una mica el temps i entretant aprofito per menjar-me una barreta.

S'acosten les 9 i nosaltres ens acostem a la sortida, situada a uns 100 metres del centre comercial. Amb aquestes ens trobem el Dennis i la fem petar una mica. M'acomiado de l'Elisabet i cadascú es situa al calaix que li sembla que és el seu. No hi ha aglomeracions i l'ambient és molt distès. M'agrada.

A les 9 en punt sortida..... El primer km ens porta direcció un polígon on el denominador comú és la llegua xinesa. A la sortida del polígon ens passegem una mica pel litoral i anem buscar les xemeneies en estat ruïnoses. Continuem pel litoral i donem una ullada al port de Badalona. Amb aquestes cauen els 5 primers km's en 22mi37seg. Ens passegem ara pel passeig marítim, al km 7 fem una inclusió a l'interior i al km 8,5 tornem al passeig marítim, ara però per l'altra costat de la carretera. Amb tot, arribem al km 10 amb un parcial de 22mi10seg. Ja dins del nucli de Badalona tenen lloc els 5 km's següents que faig en 22mi14seg i aprofito per pendre'm el primer gel. S'ha acabat la primera volta i tinc amb bon regust.
Comença la segona volta i amb 22mi42seg cauen els 5km's següents i també cau el segon gel. El següent parcial el faig en 23mi22seg i cau el tercer gel. Anímicament vaig bé, les forces més que correctes, però els bessons de les cames no pensen el mateix i començo a notar algunes punxadetes. Així que decideixo afluixar una mica el ritme i acabar els darrers 5km's en 24mi.20seg.

Amb tot acabo els 30km en 02h17mi22seg. content i satisfet. M'ha agradat la cursa, m'ha agradat l'ambient, m'ha agradat el recorregut i m'he sentit ben tractat!!!!

La faig petar un mica amb els companys, vaig el pàrquing a canviar-me i a esperar a l'Elisabet que arriba en 03h08mi50seg.

M'agradaria que la marató de Barcelona no fos tant enllà, ja que ara em toca fer més km's en bicicleta, però ens adaptarem!!!!

I seguint el bons costums.... a la tarda cauen 3000 metres d'aigua en 58mi. 14seg.


Dades del forerunner 305

Algunes imatges trobades a la xarxa foto1 i foto2
Resultats del cursa

1 comentari:

Dioni Tulipán ha dit...

Vaya mirada en la segunda foto JM !!

Ya parecía que te faltara algo después de hacer 30K ;-)
Yo también he estado 58 minutos en el agua...pero sin moverme ni un milímetro, en mi bañera tan calentita !!

Nos vemos en la barqueta de Ferran..3h15' !!