diumenge, 16 de gener de 2011

Mart i Murtra. Blanes, 16 de Gener del 2011

XXIII Cursa 20 Km. Mar i Murtra. 1h 29mi 59seg
Després d'una setmana força complerta pel que fa als entrenaments, amb 7000 metres d'aigua, 81 km de bicicleta i 13 km de "run", afrontava aquesta prova amb dos objectius clars: el primer, consolidar una setmana de bons rodatges i el segon., més concret, fer 1h30mi a la Mar i Murtra.
Objectius assolits, així que molt i molt content.....

Em llevo a les sis i cinc minuts, per seguir els rituals habituals, (esmorzar, dutxa,......) i a les 7 passo a recollir al Joan per anar plegats a l'aparcament de "Can Pasqual" per recollir al Dani que ve de Torelló. El viatge, d'uns cinc quarts, se'ns fa curt. Cadascun de nosaltres explica històries diferents: propers reptes, situacions actuals, .....tot plegat per arribar un quart nou a l'aparcament de la zona esportiva, al costat del pavelló.

Recollida de pitralls, que aquest anys es trobaven a uns cinc cents metres del pavelló, i de tornada al cotxe fem parada al pavelló per anar als "serveis".
En el trajecte puc saludar al Sergi (UOC) , l'Òscar (segur que serà a la sortida i a l'arribada de l'Ironcat) i molts d'altres coneguts.

A les nou, som de nou al cotxe per començar-se equipar. Cada un de nosaltres segueix el seu propi ritual i pels vols d'una quart de deu ens comencem a desplaçar cap a la sortida.... Cal dir que el fred es feina notar i força.

A dos quarts de deu, sortida, cadascú de nosaltres va al seu aire,..... Per la meva part, vull mantenir un ritme constant al llarg de tota la prova i que em permeti assolir l'objectiu. Em molesta una mica el gel que porto a la cintura, (aquesta logística l'he de millorar) i que em prenc a poc abans del km14 on em pensava que hi havia l'avituallament..... però aquest no ha arribat fins el km14,5 ... així que he fet 500 metres amb la boca ben pastosa. De totes maneres el gel se m'ha posat bé i això és el que m'interessava.
Al km19 em passa el Jaume Teres, i em dona un toc d'ànim ( tot un crack!!) , se que si segueixo el ritme que porto tinc l'objectiu a la butxaca, encara que molt just.
A l'arribada retrobada amb el companys, entrepà de llonganissa ( sense que s'enfadi ningú..... la de Vic és molt millor) traget amb el porró de vi...i de retorn cap a casa.....

M'agrada la prova, ben organitzada i molt bon ambient.... tot i que el perfil es força dur!!!!

Resultats de la cursa
Posició 177 de 1019. Dins la meva catergoria el 45 de 286

3 comentaris:

Classic Noir Movies ha dit...

Molt bona cursa i excel·lent companyia... Fins a la propera ocasió!

Dioni Tulipán ha dit...

"se que si segueixo el ritme que porto tinc l'objectiu a la butxaca"
1h 29mi 59seg

Eres un matemático nato !!
Quin nivell de precisió...

Felicitats per la cursa i el resultat. Realment molt bé.

Salutacions,
Dennis.

Dani ha dit...

Molt bona cursa + dia magnific prop del mar + companys de categoria = matinal d'esport excel.lent!