dilluns, 16 de novembre del 2009

Mitja de Ripoll. 15 de Novembre del 2009


Mitja de Ripoll. 15 de Novembre del 2009
Després del Mèdoc, després de la grip (A-B-C (?)), després de no poder córrer el córrer per córrer, després de fitxar pel club "Triatló FisioRutuPujol, m'arriba la mitja de Ripoll.

M'havia fet il·lusions amb aquesta mitja, on hi tinc la meva millor marca amb 1h29mi, però la realitat em va situar a lloc. La grip em va deixar una mica tocat, així que la idea és clara. A fer un bon rodatge.

A les 8 del matí, després de l'habitual esmorzar passo a recollir en Joan, per anar plegats cap a Ripoll. Recollida de dorsals, preparatius previs, i comentari de la jugada amb l'Óscar i el seu amic Roger.

Ja pels vols de les 10, a deixar la bossa al guardarropia, on aprofito per saludar al Xavier i a la Marta, i cap a la sortida on ens trobem tots plegats per comentar la jugada.....

Poc després de les 10 comença la cursa on segueixo fil pel randa el guió que m'havia escrit, entre 4:15 i 4:30 van caient tots els km per acabar amb una mitjana de 4:27 i fer un temps total de 1h 34 mi.
Tot plegat espero que hagi estat un bon rodatge per la mitja de Vic, el proper 20 de Desembre.




2 comentaris:

Joan ha dit...

Ja m'agradaria a mi poder fer "rodatges" d'aquests a aquestes alçades de temporada... És un bon temps que si no hagués estat per la grip hauria estat millor...

Pau ha dit...

ostres, t'he reclamat l'entrada i ja n'hi havia una, però... i les novetats a nivell de material?