diumenge, 10 de maig del 2015

Mitja Marató d'Empúries. 03 de Maig del 2015

La mitja d'Empúries ....del 2015 (1hores 37minuts 14segons)
Una mitja que sempre m'ha fet molta il·lusió participar-hi i on he dit sempre que tinc pendent fer algun dia la marató.... tot arribarà.
Dissabte al matí, sortim de casa a les 7 del matí juntament amb la Martina i l'Elisabet per anar cap a Girona on la Martina té entrenament de la federació.
Amb la Martina a lloc, ens arribem fins a Verges on descarrego la "cabra" i començo el meu entrenament a les 9:15 mentre l'Elisabet torna a Girona per recuperar la Martina.
Faig (Veges-Figueres)x2, que són 100 km's i amb la companyia constant del vent. Pels vols de les 12:30 arribo de nou a Verges on em retrobo amb l'Elisabet i la Martina. Plegats anem tots cap a l'Escala per dinar i seguidament a recollir els pitralls.
Ja diumenge, em llevo pels vols de les 7, esmorzar de pa torrat amb oli i sal i un cafè ben carregadet, una dutxadeta i cap a la sortida. Del pis, al centre de l'Escala, fins a la sortida (ruïnes d'Empúries) hi ha uns 20 minuts. Hi arribem amb l'Elisabet poc passades les 8. Aquesta vegada no portem res pel guarda roba.
Ara toca seguir la guàrdia romana pel mig de les ruïnes i esperar la sortida que té lloc a2/4 de 9 i alguns minuts.
A partir d'aquí una mitja amb la finalitat de sortir a ritme constant i sense forçar en accés..... tot plegat per acabar amb 1h37mi14seg Propera parada.... 16 de maig.