dilluns, 21 de desembre del 2009

Mitja de Vic. 20 de Desembre del 2009

1ª ECO-MITJA Marató OSON@ CORRE – CIUTAT DE VIC 1h 30mi 12seg

Feia la segona cursa com membre del club "Triatló FisioRutPujol.com", i amb un objectiu clar.... disfrutar i buscar un temps de 1:30.....

L'organització havia preparat unes llebres, per 1:30, 1:45, i 2:00.... Coneixia prou bé les llebres de 1:30... així que ho tenia clar.

He seguit el grup en tot moment, fins el km18, però ha estat en aquest km que m'he notat una mica massa just i a més, no m'havia passat mai fins ara, se m'havia carregat el "tendó d'aquiles" de la cama dreta, per tot decideixo afluixar una mica..... km19 a 4:22, km20 a 4:36 i km21 a 4:24 que no són dolents... però tampoc tenia massa marge.... així que he acabat amb 1:30:12 (temps oficial).
(val a dir que segons el meu forerunner he fet 21,35 km).
El cert és que sempre entreno per pistes, camins de carro, i en general per terrenys no asfaltats, i això fa que quan trepitjo l'asfalt l'acabi trobant molt dur!!!.

M'ha agradat la mitja en general, organització correcta i recorregut entretingut. Alguns diuen que la data no és la millor, però a mi ja m'està bé.

Córrer a casa et permet trobar-te amb la gent que coneixes i que sovint els veus en àmbits no esportius i si més professionals. Des del mecànic, fins el venedor de la ferreteria, des del company d'escola fins al treballador del banc.

Al final he pogut parlar una estoneta amb l'Èric, responsable del club "Triatló FisioRutPujol.com" i un altre membre del club, el Pere López Soriano... us deixo la imatge.

Us deixo també el video de l'arribada

Passar davant de casa et permet que la família et pogui saludar sense haver-se de desplaçar

jmmf-mitja-vic-2009