diumenge, 25 de maig del 2008

3a.CURSA DE POLICIA DE CATALUNYA. 25 de Maig del 2008

“3a.CURSA DE POLICIA DE CATALUNYA”

Després d’una setmana força moguda.... finalment em decideixo participar en la “3a.CURSA DE POLICIA DE CATALUNYA”. Així que em llevo a la 7 del matí, dutxadeta i l’esmorzar habitual de cereals i cafè. Mirant la finestra ja veig que tindrem un dia passat per aigua.... Però bé, tenint present la situació del País hi posarem bona cara .... Poc abans de les vuit surto de casa amb el cotxe fins a les instal·lacions del C.P.Vic (lloc on habitualment faig la natació....) i d’allà vaig a peu fins al Club Atlètic Vic, són uns 5 minutets. Pujo a l’autocar que m’ha de portar a Manlleu i ja començo a trobar els primers coneguts que fan que no la deixem de petar....

Ja a Manlleu, recullo el pitrall , vaig una estoneta en un cafè-bar a repassar la premsa i pels vols de 2/4 de 10 torno a la plaça on em trobo amb el Josep, la Carme que ha vingut des de Ripoll per l’ocasió, alguns dels meus alumnes, ... i tot això sota una fina pluja.

Esperant la sortida, que es retrassa alguns minuts, em situo molt endarrit mentre amb la Carme anem parlant de temes varis.

Una vegada s’inicia la cursa, començo molt suau i avançant força gent. El primer km surt a 4,50. Ja una mica més ben situat i sempre sota una pluja cada vegada més intensa faig la resta de km pels vols de 4,35.... fent un temps final de 46,32 minuts. Val a dir que tant bon punt he arribat, he agafat la bossa-obsequi i he marxat.... Aquesta vegada la família m’esperava ja que volien anar tots a la piscina, i jo ho he aprofitat per fer 1500 metres en 36 minuts. Així doncs matinal completa.

dilluns, 19 de maig del 2008

V Ironcat ( 3.800 + 180 + 42,2 ). 17 de Maig del 2008


V Ironcat ( 3.800 + 180 + 42,2 ) 13 hores 47 minuts

Vaig arribar a l’Ampolla pels vols de les quatre de tarda, juntament amb el meu nebot, responsable màxim de l’assistència en els avituallament. Deixem les coses a l’hotel i anem a recollir els dorsals. Estirem un mica les cames, sopem i cap a dormir. Dormir és el que hauria hagut de fer, ja que pràcticament no vaig clocar l’ull. Reconec que estava massa nerviós, però no podia fer-hi res.

A poc més de les cinc, surto del llit, una dutxadeta i cap a baixar esmorzar. Em portava els cereals de casa, que juntament amb el suc de taronja i el cafè llarg van completar el meu esmorzar.

A les sis, vaig a buscar la bicicleta al local que destina l’hotel per guardar-les i que es troba a uns 200 metres. Torno a l’habitació per agafar la bossa i cap a boxes per passar el control, deixar la bicicleta al seu lloc i enllestir els darrers preparatius.

I a les 7 en punt sortida, una sortida molt neta, i cap a la primera boia, em noto sense massa ritme, ... arribo a la segona i encara em noto una mica descordinat, però ja de la segona a tercera (una tirada d’uns 750 metres) la cosa millora i així cap a la quarta, per anar de nou a la primera i completar la primera volta amb un balanç acceptable. Com que no porto rellotge em regeixo per les sensacions. A la segona volta les coses van anar molt bé, anar mantenint el ritme, però la sorpresa va estar que al doblar la tercera boia un del grupet en el qual anava es varen desviar i en lloc d’anar en direcció a la quarta boia ho va fer cap a la primera. Faig fer un crit al de la piragua que el va anar a buscar mentre jo vaig continuar fent la meva fins a la sortida de l’aigua on un del grup em dir que aquesta natació ha estat força llarga....

Ja amb la bicicleta la cosa va anar segons els guió que m’havia marcat....Volia fer un promig d’uns 27 Km/h, i al final em va sortir segons el meu forerunner 26.9 Km/h que si tenim present el temps (pluja, vent i fins i tot fang) i que em vaig haver de parar per les necessitats més vegades del que em pensava ho donc per més que acceptable.

I de la marató, doncs poca cosa puc dir.....vaig fer els 10 primers Km per sota de 6 mi, i la resta vaig anar alternant entre caminar i córrer. Primer corria més que caminava i vaig acabar caminant més que corrent.

Tot per acabar amb 13 hores 47 minuts el meu primer ironman, i amb la sensació que aquest no serà l’últim.
p.d. deixo un recull d'imatges a l'espera del treball final
ironcat-2008

dimarts, 13 de maig del 2008

previs ironcat.... i gràcies

S’acosta el dia 17, dissabte, i per tant tenim la sortida de l’ironcat a tocar. Si faig balanç de com he preparat la prova em dic a mi mateix que ho he fet de la millor manera que he sabut, i això fa que estigui content, molt content.

He tingut molta gent al meu costat que en tot moment m’ha recolzat, cada un d’ells a la seva manera i per tant a tots, passi el que passi el proper dissabte, ja us vull donar les gràcies, i com que aquestes són infinites agafeu el tros que més us convingui que l’infinit no s’acaba mai.

Però posant l’objectivitat per davant he d’admetre que el repte no és senzill, i això fa que avui per avui estigui d’allò més cagadet. Però bé no em vull lamentar de res.... i vaig de manera voluntària així que .... no hi poden haver ni queixes ni excuses.

Si us passeu per l’Ampolla, allà em trobareu (insisteixo que és dissabte) i a grans trets els meus objectius són:

natació de 7 a 2/4 de 9
bicicleta de 2/4 de 9 a les 4
marató de les 4 a a les 9

diumenge, 4 de maig del 2008

Resum d'Abril