dilluns, 31 de març del 2008

XVIII Duatló de Banyoles (10+40+5). 30 de Març del 2008


XVIII Duatló de Banyoles i Comarca (10+40+5) (2h 20minuts)

Em llevo a ¼ de 7 del matí a l’Escala (alt empordà, poble, que ningú pensi malament) que amb el nou horari és tota una matinada.....

Esmorzo, dutxa, ullada al tele-text i sortida cap a Banyoles.....on arribo poc després de les 8. Penso que arribo un xic massa d’hora ... però bé.... millor d’hora que tard. Busco un bar obert, prenc un cafè carregat i visita al lavabo.

Torno al cotxe, que tinc aparcat just davant del pavelló, la faig petar amb la gent que tinc a l’entorn i a fer els preparatius per la cursa.

A les 10 sortida.... al cap de poc em passa l’Òscar. Se d’ell pel seu blog, així que el saludo i comentem jugades passades..... M’ha agradat compartir aquesta primera part de la cursa amb ell. Al final han estat 9’19 Km a una mitjana de 4’28 mi/km.

Arribo a box per agafar la bici i després de destinar molt de temps a la transició (m’han sortit 1’52” minuts de transició) em disposo a fer els 40 Km en bici. I aquí si que he disfrutat. Crec que no m’ha passat ningú i per altra banda són forces els que he deixat enrera..... Estic content d’aquesta part..... Han estat 40’34 Km a una mitjana de 32’8Km/h.

Torno box, on ara si faig una transició un mica millor que l’anterior (m’han sortit 1’21” minuts de transició) i em disposo a fer els 5 darrers Km.....i la veritat m’ha costat mantenir el ritme però al final han estat ...4’61 Km a una mitjana de 4’51 mi/km.

Amb tot acabo amb 2hores i 20 minuts .... i aprofito l’arriba per saludar de nou a l’ Òscar, així com a la resta de coneguts.

En resum.... una bona matinal esportiva.

dilluns, 3 de març del 2008

Marató de Barcelona. 2 de Març del 2008

La marató de Barcelona....del 2008 (3h 46minuts)
No vull començar la crònica sense l’agraïment al Pau que m’ha fet costat des del Km 15 fins el 35.....vagi per endavant.....

Després d’onze anys em retrobava amb la distància i la veritat és que l’experiència ha estat fantàstica.

Amb una logística força treballada arribem el dissabte al migdia, amb tota la família a Barcelona, dinem i anem a recollir el pitrall. I primer moment d’emoció.... Una fotografia amb el Serge Girard.....

Cap a mitja tarda, visita a l'envelat de la Setmana del Llibre en Català que està instal·lat a l'avinguda de la Catedral i després d’una bona passejada tornem al pis per sopar i dormir.

Dormo poc i malament, però que hi farem... a les 6 dempeus, esmorzar, dutxa i cap a la sortida.

A les 8 havia quedat per saludar al Pau, al lloc fixat ens saludem i exposem l’estratègia a seguir. Crec que em veu nerviós.... però és que n’estic... m’acomiado d’ell i vaig a fer cua als wc...

A falta de 5 minuts entro al calaix i espero la sortida. En un principi havia decidit que seguiria el globus de 3’45 però al final m’he decidit per ser jo mateix qui marqui el ritme.

I sortida ... Segons els parcials de l’organització...del 0 al 5 amb 26’26”. Una mica abans del km 5 saludo al Sergi que ens anima amb un instrument musical tot original que no passa gens desapercebut.

El segon parcial del 5 al 10 amb 26’27” anant molt còmode. El tercer parcial, del 10 al 15 amb 27’20” (un minutet més per la paradeta a regar la gespa de la diganal). Aquí també saludo el Sergi que es troba a la cantonada P.Gràcia/Diagonal.

I just després del Km 15 em trobo amb el Pau que m’acompanyarà fins el 35.... El quart parcial del 15 a 20 amb 26’12”, el cinquè parcial de 20 al 25 amb 26’14", el sisè parcial del 25 al 30 amb 26’13” ... estem anant amb una gran regularitat i mantenint molt bé el ritme. Als avituallaments, ell em porta la beguda i les esponges segons el cas.... Això fa que en cap moment m’hagi de preocupar de cap altra cosa que no sigui la d’anar mantenint el ritme. El setè parcial del 30 al 35 ens surt per 26’35”.... Aquí el Pau em deixa, té una altra tasca a fer, abans però, em dóna ànims i forces. Moltes gràcies.

I com aquell que no vol la cosa, em noto un petita molèstia al genoll que em fa dubtar una mica....Serà el fet de sentir-me sol enmig de tanta gent? Des de la Ronda de Sant Pere fins La Rambla afluixo una mica el ritme... i això fa que el vuitè parcial, del 35 al 40 em surti per 31’13”. Però ja recuperat, decideixo fer un bon final de marató, que em deixi encara més ple de satisfacció i un mica més buit de forces, amb el darrer parcial del 40 al final per 10’02”.

La primera mitja ha estat amb 1h52’01” i la segona amb 1h54’39”.

També voldria dir que en tot moment l’organització m’ha semblat molt i molt correcta.

I per acabar, dir que el meu forerunner ha marcat 42Km 730 metres

No només em va acompanyar del 15 al 35, sinó que a més, m’ha obsequiat amb aquest reportatge gràfic.